Wie is Gerrie?

Na een hbo-opleiding creatieve vormgeving heb ik me sinds 2004 toegelegd op schilderen. Ik heb les gehad van Suzan te Wildt van Kunstacademie te Wildt in ’s Heerenberg. Zij heeft mij de fijne kneepjes bijgebracht van fotografisch fijnschilderen. Het is helemaal mijn ding, ik kan er mijn creativiteit volop in kwijt! Fotografisch fijnschilderen is erg arbeidsintensief.

Met olieverf (op paneel) werk ik laag over laag aan het eindresultaat. Met name het vinden van de juiste kleuren en het verfijnen van het spel van licht en schaduw fascineren me.

Naast een doorgaande ontwikkeling in het schilderen met olieverf heb ik me ook verdiept in tekenen en het werken met pastel.

Inmiddels ben ik zelf al een aantal jaren docente van de Kunstacademie. Ik geef les aan een aantal groepen in Barneveld.

Voor informatie over cursussen van de Kunstacademie kun je kijken op de website www.paint-online.nl

Als je interesse hebt kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen.